Metaalrecycling voor bedrijven

Helmond Metalen is specialist op het gebied van het verwerken van alle soorten metalen voor de zakelijke markt. De modernste machines en onze vakmensen helpen je graag om de metalen zo duurzaam mogelijk te recyclen.

Onze zakelijke dienstverlening

Voor bedrijven die metaal verwerken en het restproduct op de juiste wijze willen laten afvoeren, plaatsen wij een container die volgens afspraak wordt afgehaald of gewisseld. Het sorteren en verwerken van metalen gebeurt op ons eigen terrein. Door onze handige rapportage ben je altijd op de hoogte van welke metalen er ingeleverd zijn en wat de vergoedingen zijn. 

Onze andere expertise is de sloop- en demontage van grootschalige projecten, denk aan de ontmanteling van elektromotoren, transformatoren, elektriciteitscentrales, fabrieken of industriële installaties. We verzorgen tevens de volledige sloopwerkzaamheden waarbij alle materialen worden afgevoerd en de metalen worden verwerkt.

Werkwijze

Alle materialen die binnenkomen op ons terrein en worden aangeboden voor recycling worden eerst bij de detectiepoort getest op radioactiviteit. 

Na vrijgave worden de materialen vervolgens gesorteerd, gewogen en verwerkt. Wij werken volgens de laatste wet- en regelgeving. Alle ingenomen metalen worden nauwkeurig gerapporteerd en bevestigd. Uiteraard wordt de financiële afwikkeling kort na de inname door ons verzorgd.

Voor de inkoop van onze metalen hanteren wij onderstaande acceptatievoorwaarden.

Metaalprijzen

Voor metaalprijzen geldt de dagprijs, vandaar dat deze niet op de website staan vermeld. Mail of bel ons voor de actuele prijzen of vraag een offerte op.

WIJ RECYCLEN:

Contact

Heb je een vraag, dan kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@helmond-metalen.nl.