Containerservice

Voor bedrijven die veel metalen of schroot op de juiste wijze willen laten afvoeren, plaatsen wij een container op locatie. De beste keuze om industriële reststromen milieuverantwoord af te voeren. Het assortiment aan containers is zeer uitgebreid, samen maken we een plan wat het beste is voor jouw situatie. Altijd één aanspreekpunt en snelle wissel van containers!

ophaalservice

De container wordt op vaste ophaaldagen of op afspraak opgehaald door ons eigen wagenpark. Is de container eerder vol dan de afgesproken ophaaldag? Geen probleem! Bel ons of stuur een mailtje en binnen 24 uur wordt de container geleegd.

Sorteren

Het sorteren en verwerken van metalen gebeurt op ons eigen terrein volgens de normen die daarvoor gelden. Op deze manier ben je verzekerd dat het metaal op een hoogwaardige en duurzame manier wordt gerecycled. Via onze geleverde rapportage ben je direct op de hoogte welke metalen er ingeleverd zijn en wat de vergoeding is. 

“Ik kom als tweede generatie al 26 jaar met veel plezier bij Helmond Metalen en ben zeer tevreden over de loyale samenwerking tussen ons.”

Arie den Hartog

A.C. den Hartogh en Zn. V.O.F.
Metaalhandel non-ferro Metalen
Las-en Constructiewerken

Formaten

Voor elke locatie hebben wij een geschikt formaat stortbak of container.

Container 40m3

Container 30m3

Container 20m3

Container met deksel 20m3

Stortbak 1m3

Stortbak 0,5m3

Contact

Heb je een vraag, dan kun je het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@helmond-metalen.nl.