Vacature

BEN JIJ ONZE NIEUWE KRAANMACHINIST?

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een nieuwe collega. Er wordt gewerkt in een klein en gezellig team. Als kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het beoordelen, keuren en het juist en efficiënt sorteren van materiaalsoorten. Daarnaast draag je zorg voor het laden van de productiemachines, de op- en overslag van materiaal en het zelfstandig laden en lossen van vrachtauto’s. Alle werkzaamheden voer je uit met de strengste milieu- en veiligheidsvoorschriften. Ook ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud aan jouw machine. Daarnaast ben je in staat te werken met andere productiemachines, zoals een heftruck en draag je bij aan de orde en netheid op de werf. Waar nodig verricht je ook overige voorkomende werkzaamheden.

Over het bedrijf

Helmond Metaalhandel verwerkt non-ferro metalen weer tot grondstoffen die direct inzetbaar zijn voor verwerking bij fabrieken. Op het moderne bedrijfsterrein van Helmond Metaalhandel wordt dit gedaan door verschillende soorten machines en wordt er op milieuvriendelijke wijze bijgedragen aan het recyclen van de metalen.

Wat wij vragen

  • Je spreekt de Nederlandse taal.
  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Ervaring met het werken op een hydraulische kraan/shovel/heftruck is een vereiste.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de metaalsector.
  • Je bent een sociale medewerker die gemotiveerd is en collegiaal ingesteld.
  • Woonachtig in de directe omgeving van Culemborg.
  • Heftruckcertificaat (kan ook door Helmond aangeboden worden)

Hoe je solliciteert

Is dit jouw baan? Dan zien we graag je reactie verschijnen, stuur een korte motivatie en cv naar jasper@helmond-metalen.nl en binnen 2 werkdagen zal je reactie ontvangen. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature bel dan met Jasper Pin op nummer 0345-512368.